vrijdag 22 november 2013

Ik tinder, wij tinderenHallo, jawel, tijd voor een updateje!


A lot of shit went down de afgelopen weken. Ik ben heb een lange vakantie (gesponsord door de WW, ja echt, ik heb even geen baan meer), mijn relatie van 7 jaar is uit en ik ga verhuizen naar Amsterdam. Ik vertelde dit gisteren aan mijn bejaarde oma en het was duidelijk teveel info om te processen.


Anyway, newly single, yes. Wat ga je dan in godsnaam doen? Uiteraard, tinderen. Het nieuwste fenomeen op de mobiele telefoon: een platte vleeskeuring. Heb ik de mazzel dat ik enigszins leuk op foto's kan staan en hierdoor mezelf redelijk geschikt vind voor deze hele foute en vooral vermakelijke App. 

De reden dat ik en menig ander tinder (ja het is een werkwoord: 'Hè, lekker getinderd?!''), is omdat ik me kapot lach om alle ietwat aparte mannen en hun leuke foto's en uiteraard omdat een 'match' een zeer goede ego boost is. Ik ben serieus trots op mijn portfolio tindermatches. Ik laat ze ook graag aan anderen zien: 'kijk hier ben ik mee gematchst' *vol trots*. Ik ga er niet mee chatten, want dan is de lol er snel vanaf, denk ik.

- Hee, alles goed?
- Ja prima joh! Met jou?
- Ja, goed
- ....

Als ik denk aan tinder, denk ik aan mensen die enigszins redelijk goed eruit zien en vooral vrijgezel zijn. Dit blijkt er in de praktijk heel anders aan toe te gaan. Ook snappen niet alle mannen het etiquette 'geschikte profielfoto'. Hierbij een aantal "leuke" tinder-mannen die ik heb gespot.

De man in relatie
Hij snapt het doel van tinder niet. Of wilt van zijn vriendin af. Iemand hier die graag zijn relatie kapot wilt komen maken?


De onherkenbare man
Zijn gezicht kan ik nergens zien. Hij zal vast heel knap zijn. Uhm, nee, zo denken vrouwen niet. NEXT.De te jonge knappe man

Dit is meer een persoonlijk probleem voor mij. Ik heb mijn instellingen bij Tinder op 23 tot 35 jaar staan, maar toch ziet Tinder mij graag met een jonge vent zoals deze hottie van 22. Als ik tegen de verkoper zeg 'ik wil gèèn rode jurk' en ze komt aanzetten met een rood exemplaar, wil je haar toch ook een klap voor haar kop geven? Dus dat. Te jong: next.


De vrouwenman

Je moet als vrouw wel heel zelfverzekerd in je schoenen staan, wil je voor deze man gaan. Ik bedoel, hij heeft al twee knappe dames. Dit is een flinke uitdaging, dat wel. Maarre, mij te moeilijk.


Het model

Oke, hij is mij echt te ijdel. Je gaat toch constant aan jezelf twijfelen bij zo'n man? Zit me haar wel goed? Oh my god hij ziet mijn vetrol. Ik heb vast pesto tussen mijn tanden. 


De man met baby

Misschien ligt dit aan mij, maar kinderen worden over het algemeen gezien als bagage. Promoot je goede kanten, niet je slechte. En deze baby ziet er uit als een newborn, de moeder kan niet ver weg zijn lijkt me? Of het is een verse break-up. Nee dat willen we niet.


Hier blijkt dus uit dat ik mijn perfecte man niet ga vinden op tinder. Helaas, pindakaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten