maandag 25 februari 2013

THAILAND // Phi Phi

Hi guys,

Het was wel weer tijd voor een blogje.. De vorige blog kwam vanuit Koh Phangan. Onderhand zijn we al naar Koh Tao en Krabi (Railay Beach) geweest en verblijven we nu op Koh Phi Phi. 
Phi Phi is truly madness.. Een en al uitgaan eigenlijk. Waar elders eten op straat werd verkocht, verkopen ze hier buckets met drank (ja echt, emmers!). Het zal dan ook niet als verrassing komen dat we -heftige- nacht hebben gehad. Vandaag hebben we dus niet zoveel uitgevoerd. Daar komt bij dat het de hele dag heeft geregend (muuuh :( ). Gelukkig is het nu redelijk helder, dus met een beetje geluk is het morgen weer mooi strandweer.

Koh Tao was een leuk eiland, alleen zat het ons een beetje tegen omdat bijna alle hostels vol zaten en we daarom uren hebben gezocht voor een kamer en een uur voor we weg gingen hadden we gezeur met geld en de scooterman (zijn fout, niet onze). Het begin en einde was niet zo relaxed dus, maar daartussen hebben we ons zeer goed vermaakt. Elke avond dansen op het strand en vrienden van ons die we in Chiang Mai en Pai hebben gezien, hebben ons een tour over het eiland gegeven. We hebben voor het eerst gesnorkeld (zo leuk!) en zijn naar een ladyboy cabaretshow geweest. 

Krabi was een beetje een mix, was heel erg mooi maar wij zaten aan de verkeerde kant van het (schier)eiland. We zijn er ook niet zo lang verbleven. En nu dus Koh Phi Phi. Als we dit overleven zijn we van plan Koh Lanta te bezoeken en daarna naar Maleisie. Helaas nog anderhalve week te gaan, veel te kort. Dit leven is zo geweldig!

Foto's op de pc plaatsen is hier haast onmogelijk. Ik vond deze toevallig in mijn mail, dus een mini picture update!

1. Sacha als echte toerist
2. Sushi op straat afhalen (Iets van 2,80 euro voor 2 bakjes) en opeten op het strand
3. Best time in Pai!

Liefs,
Dionne en SachaGeen opmerkingen:

Een reactie posten